Ny performance Shopify shop, klar til udland og vækst!

Om Mammashop

Mammashop blev startet tilbage i 2007 af en svensk mor, som havde højt på dagsordenen, at forkæle danske- og svenske mødre med produktet til mor og barn i absolut højeste kvalitet. Sidenhen har shoppen skiftet hænder og sidst har Rene og Mads overtaget webshoppen. Rene blev ejer af shoppen tilbage i 2016 og Mads kom med i Mammashop i 2018, efter at have drevet en anden lignende webshop, blot med salg af trælegetøj siden 2012.

Udfordringen

Sådan løste vi opgaven
for Mammashop

Placeholder

  1. Datamigrering: Der skulle omskrives, formateres og ryddes op i alt det data der lå på magento, som så skulle importeres korrekt i alle helter, for netop at kunne få flyttet alle produkter, variationer, kategorier, tekster osv osv osv. dette var er en stor opgave man ikke må undervurdere når der er så meget data på spil. Efter dette skulle vi også opsætte korrekte redirects, da møbelkompagniet har nogle meget stærkte sider som får meget organisk trafik. Dette kan være et knald eller fald-moment hvis det ikke bliver gjort korrekt!

  2. Funktioner og logikker: Ved flytning fra Magento 2 til Shopify skulle alle de specialudviklede logikker og funktioner udvikles “på ny”, derfor måtte vi udvikle funktioner som fx. visning af leveringstid på ordrebekræftelser, backend og frontend, sammen med en dynamisk logik som justere leveringstiden udfra produkttype og lagerantal. Vi lavede en masse forskellige funktioner og logikker og endte med at udvikle nye funktioner også som fx. automatiske stock-feeds fra leverandører så lagerantal automatisk opdaterede sig i Møbelkompagniets ende. og meget meget mere…

  3. CRO optimeret design: Ved migreringen, endte vi med at tage vores CRO-briller på og så hurtigt en del faldgruber som vi kunne forbedre ved fx. at implementere AI recommendation i upsell & cross sell, implementering af content sektioner, implementering af produktanmeldelser og meget meget mere. 

En webshop med frynsegoder

Performance optimeret design.

AI Upsell, cross-sell & merchandising

Funktioner og logikker