Komplet Performance design, udvidelse af logikker og automatisering.

Om 3D Eksperten

3D Eksperten er én af Danmarks førende virksomheder der forhandler 3d printere, filamenter og tilbehør.

De har specialiseret sig gennem flere år i 3dprint og har været med lige fra starten. 3D Eksperten sælger til private, små- mellem og store virksomheder, offentlige institutioner såsom skoler, universiteter, (UCN), bibliotekter mfl.

Udfordringen

3D Eksperten var skiftet over til shopify da vi kom på banen, der havde faktisk løst en langrække problemer selv fra deres gamle platform til migreringen til shopify, stort arbejde, men det helt rigtige skift at tage.

3D Ekspertens udfordring kom da deres hjemmeside var meget "hjemmelavet" med grafiske designfejl rundt omkring og manglede logikker og automatisering. Udfordringen var at få det maksimale ud af deres shop for at øge konverteringsraten - Der kom Graphie ind i billedet.

Sådan løste vi opgaven
for 3D Eksperten

Placeholder

  1. Forberedelse og analyse: Inden vi kunne gå i gang ved den helt store tur, så er det alfa-omega at vi kender forretning så godt som muligt, både deres kunder, kundernes købsadfærd og informationssøgning, men også forretningens stopklodser, udfordringer og hvad der forhindre i at “Eliminate, Delegate, Automate”, på den måde får vi udarbejdet det bedste udgangspunkt for en success!.
  2. Performance design: Efter vores analysering begyndte vi på at udviklede et skræddersyet frontend design, med hardcore fokus på at implementere CRO specifikke tiltag, fjern dead-space og få en række vigtige punkter above-the-fold. Det nye design blev nøje tilpasset til at afspejle deres passion for gode produkter og glade kunder.
  3. Implementering af logikker og automatisering: Vi implementerede muligheden for at kunne tilbyde kunder flere relaterede produkter og tilkøb af serviceaftale ved brugen af AI, både på produktsiden, kurv og kassen som var med til at øge AOV men også at give kunden et bedre tilbud for at få "det hele med" som man rent faktisk ønsker eller leder efter. Ønsket om at få leveringsprocessen til at køre strømlinet krævede at vi kunne differentiere ordre på baggrund af vægt, der blev defineret forskellige leveringsmetoder og regler og vægtklasser, så ingen ordre skulle holdes øje med, men bare sendes af sted til deres fantastiske kunder. 

En webshop med frynsegoder

Komplet Performance design

Ved at arbejde med et komplet performance (CRO) optimeret redesign hvor brandets DNA skulle spille en hovedrolle, fik vi udarbejdede en dybdegående analyse med punkter og funktioner som kunne have stor effekt på sidens performance.

Ved at implementer punkter som fx. Social proof, USP topbar, tydelig leveringstider og lagerstatus, hastighedsoptimering og meget mere, satte vi rammerne for en succes case.

AI upsell & cross-sell

AI-drevne produktanbefalinger skaber en personlig og skræddersyet shopping oplevelse, der øger sandsynligheden for både en stigning i konverteringsrate og brugeroplevelsen og som hovedelement er det med til at øge AOV. Muligheden for at kunne lade det køre 100% automatisk, på alle produkter, men også at kunne overskrive nogle upsell manuelt på udvalgte produkter.

Logikker og automatisering

Med ønsket om at få leveringsprocessen til at køre strømlinet krævede at vi kunne differentiere ordre på baggrund af vægt, der blev defineret forskellige leveringsmetoder, regler og vægtklasser, så ingen ordre skulle holdes øje med, men bare sendes af sted til deres fantastiske kunder. Resultatet gav mindre manuelt arbejde og markant mindre fejl

Display af social proof

Som et lille, men dog betydeligt, element i hele processen, ville vi gerne have fremvist deres social proof, da det netop er én af Danmarks førende virksomheder der forhandler 3d printere, filamenter og tilbehør. der blev lavet en sektion på produktsiden med en karrusel af anmeldelser og så kom der en sektion under selve produktnavnet med antal anmeldelser og rating.