Hvad koster en ny hjemmeside?

Vi kan desværre ikke give en fast med det samme eller på forhånd. For at vi kan give en fast pris, skal vi altså kende til alle dine ønsker, behøv, mangler og dit budget.

Vi laver professionel hjemmesider i priser fra 10.000 – 40.000 kr. ex. moms, prisen variere selvfølgeligt fra sag til sag, men det kan give dig en prisindikation på at få lavet en professionel hjemmeside hos os.

Det kan dog stadig være svært at finde ud af hvad koster en ny hjemmeside, men vi håber den her prisindikation har gjort dig lidt klogere, for det handler mest af alt om hvad du vil have, hvor meget du vil have og hvor godt det skal være. Så når du tænker “køb ny hjemmeside” så gør dig endeligt en masse overvejelser før du spørger efter pris, for køb af ny hjemmeside kan altså variere fra 5.000 og helt op til 100.000kr. 

Sååå hvad koster en ny hjemmeside? kort svar. lige det du vil give for den!

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Pris er altid individuelt fra sag til sag, da det kommer meget an på krav, behøv, funktioner osv. Det er derfor svært at svare på, hvad en WordPress hjemmeside koster, da prisen netop afhænger af de forskellige parametre. I princippet kan du selv lave en gratis WordPress hjemmeside, men måske har du behov for en mere avanceret løsning. Her kan du læse lidt mere om hvad en WordPresshjemmeside koster dig.

Hvad koster en nye hjemmeside lavet i WordPress?

Hvis du har bestemt dig for at du vil have en WordPress hjemmeside, skal du tage stilling til, er det en god ide at have et budget og vide hvor meget du vil invertere i en ny WordPress hjemmeside.

Hvis du har behov for en professionel WordPress-hjemmeside, der er lavet rigtigt, har fokus på UX/UI, konverteringsrateoptimering og kan generere salg til din virksomhed, kommer du altså ikke særlig langt med 5.000kr, eller hvis du ikke er villig til at betale prisen for en professionel hjemmeside. Du kan dog selv lave en hjemmeside, der fungerer som et simpelt visitkort, uden du skal bruge mange penge på det.

I langt de fleste tilfælde er det dog en rigtigt god idé at få en professionel webdesigner til at designe og opsætte din nye WordPress-hjemmeside for dig, for det kan hurtigt blive dyrt at spare. Igen afhænger prisen meget af de forskellige parametre – Book evt. et uforpligtende møde med os, så kommer vi gerne med et oplæg på din nye side.

Overvej funktioner til din WordPress-hjemmeside.

Inden du begynder at henter tilbud på en ny WordPress-hjemmeside, er det vigtigt at du har tænkt på hvilke funktioner der er “nice to have” og “need to have”. Hvis det bare skal være en meget simpel side med få undersider og en kontaktformular, så kan du godt regne med at den koster mellem 3.000-12.000 kr. uanset hvem du vælger til at lave siden for dig.

Hvis du brug for en mere avanceret løsning med mange forskellige informationssider, avanceret funktioner og design kodet fra bunden, som så derefter er klar til at blive markedsført på Google og på sociale medier, vil prisen typisk være fra 15.000 kr. og op.

Derfor er det super vigtigt at du overvejer dine behov grundigt, inde du vælger at hente tilbud. Jo bedre du er forberedt på hvad du har brug for, jo nemmere vil det være for at indhente et konkret tilbud på din nye WordPress-hjemmeside.

Hvad koster en WordPress-hjemmeside hos Graphie?

Vores priser på WordPress-hjemmesider er faktisk under gennemsnittet. vi tager nemlig mellem 600-750 kr. (ekskl. moms) i timen. Timeprisen afhænger meget af det enkelte projekts og dets omfang og funktioner.

Typisk koster mindre hjemmesider hos os mellem 8.000 – 15.000 kr. men det kommer igen an på virksomhedens behov, ønsker, funktioner og designet.

Skal du have en lidt større løsning, som kan generere salg eller leads til din virksomhed og være skarpt konverteringsoptimeret til e-handel og marketingsplatforme som Google, META, osv. så vil prisen være +15.000 kr. Vi designer siden efter best-practice og en langrække konverteringsoptimeringspunkter.