Vi har boostet deres online forretning.

Konverteringsrate

+58%

Gns. ordrestørrelse

+13%

Meromsætning

+8.372.740 kr

Periode: 6 måneder

Konverteringsrate

+35%

Gns. ordrestørrelse

+10%

Meromsætning

+213.051 kr

Periode: 4 måneder

Konverteringsrate

+41%

Gns. ordrestørrelse

+35%

Meromsætning

+622.740 kr

Periode: 6 måneder

Brancheførende resultater, du ikke finder hos et standard bureau.

Vores fokus er på konverteringsoptimering og webdesign, og det er det, vi er bedst til. Vi går all-in for at sikre, at din virksomhed når nye højder gennem optimalisering af din online tilstedeværelse.

En god konverteringsrate kommer ikke bare fra et flot design, men også fra en dybdegående forståelse for din målgruppe og deres adfærd på din hjemmeside. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skræddersy en løsning, der passer til deres unikke behov.

Vores mission er at være din virksomheds eksterne marketingafdeling og højre hånd, både indenfor rådgivning og eksekvering - altid uden binding.

Gratis performance analyse

Ikke et match

 • Prisen er vigtigere end resultaterne
 • Ønsker et billigt bureau, og timebasis betaling
 • Ønsker en leverandør frem for en samarbejdspartner
 • Tænker kortsigtet, og ønsker at få løst engangsopgaver

Et perfekt match

 • Veletableret virksomhed eller ambitiøs vækstvirksomhed
 • Ønsker et langsigtet og tæt samarbejde
 • Kan håndtere eksponentiel vækst
 • Klar til at investere i det skarpeste paid social team

 en gratis performance analyseeller en uforpligtende snak.

Vores analyse inkluderer en gennemgang af jeres content management, annoncer, kampagnestruktur, copywriting, SoMe kanaler, online appearance og vækstpotentiale
  Gustav SehestedCEO, Møbelkompagniet

  Det har for os været fundamentalt i vores vækstrejse at have Graphie med på hele rejsen. Fra vores første site på WooCommerce til vores Magento og senest shopify. Vi har oplevet mørkbare resultater både på Conv. rate og AOV. Vi glæder os til at vækste endnu mere sammen med Graphie!

  Andreas HolmgårdEjer, Ihero 

  Vi har arbejdet tæt med Graphie siden 2018 og har altid været 100% tilfredse. Udover altid at lever de bedste løsninger og grafik der performer, så har de været med til at åbne flere markeder fx. Holland, polen, tyskland, sverige, norge m.m. Jeg kan klart anbefale Graphie til den seriøse virksomhed!

  Lukas SpanggaardEjer, Adtivity

  Graphie er en samarbejdspartner i særklasse, som kan løse alle problemer. Vi har brugt Graphie til nogle af vores kunder som har været mere end tilfredse med deres lyft som både kan ses hele shoppen men også på ads kontoerne!