Case / Eviila

Webshop med vækstambitioner klar til udlandet

Eviila sælger tøj til kvinder og har siden 2020 oplevet massiv vækst, især henover corona nedlukningen. For at have et setup der kan følge med det stigende antal ordrer, har vi hjulpet dem med at gøre virksomheden klar til fremtiden.

Hjemmeside

eviila.dk

Branche

Tøj

Om Eviila

Eviila blev stiftet i 2018 og har fra starten haft fokus på personlighed, service og kvalitet, og ønskede ikke blot at være endnu en webshop i mængden, men ville gøre det bedre. Det hele afspejler sig i shoppenoplevelsen, fra man klikker varen i kurven til den er leveret hos kunden. De sælger ikke dyre mærkevarer, men har fokus på kvalitet, til priser hvor alle kan være med.

Fra Wordpress løsning til Shopify webshop klar til vækst

Eviila ønskede en webshop i Wordpress tilbage i 2018, som har været genial for en webshop af deres størrelse. Eftersom shoppen voksede og med store internationale planer for fremtiden, blev vi enige om at en Shopify løsning var bedst.

Vi har sørget for at få opsat et næsten 1:1 design i Shopfy, og samtidig sørget for hele migreringen, så lagt forblev intakt og brugeren derfor ikke ville bemærke skiftet. Vi har siden starten hjulpet med løbende grafisk materiale til hjemmesiden samt løbende support og opdateringer.

“Hos Graphie har vi følt os 100% i trygge hænder hele vejen. Super kompetente og kan deres ting til punkt og prikke.

– Mathias, Stifter af Eviila

Gå til Eviila.dk

Skal vi også hjælpe dig?

Vi udarbejder hurtigt et tilbud, så du har noget konkret at forholde dig til. Vi går i gang med det samme.

+45 22 48 22 07